Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Kupkuru olarak anlamanız bâtınin adiya daha önce uygulaması mimarilmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle pay etmek istiyorum.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin cihetı keşik opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik cenah ile daha sık tasarruf sağlanabilir.

Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının üstı sıra otomasyon sistemlerine münasip aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın bapları camlı kabil.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da nazar önünde bulundurularak standartlara akla yatkın şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da örgülması gerekmektedir.

Yangın Kapısının üzerinde panik amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas ivedili perese anında bapnın mümkün olan en az hengâm kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın yerinde yangının özge bölgelere yayılmasını hapsetmek karınin tasarlanmıştır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve muayyen bir yangın direncine sahiptir.

Yangın direnci: Müstacel çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanoğluın emin tahliyesini katkısızlamalıdır.

Yangın Kapısı Fiyatları Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin tam şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine gereğince tadil göstermektedir. Bedelı etkileyen anayasa müessir bapnın ode peklik seviyesidir. Bu hınçe dayanıklılık seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE gibi sertifikasyon ve belgelendirme kasılmaları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

 60dk ve 120dk gibi averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine olgun alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de domestik yönetimlerin eş noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Yangına dayanıklı acil çıkış bapları, standart baplara için elan pahalı evet. Bu kapıların fiyatları 3500 TL'den esaslayıp 15000 TL'ye derece çıkabilmektedir.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve konuaretler kullanılır.

Report this wiki page